Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Rektör Alişarlı’ya Tebrik Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve eşi Hamide Bilgili ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Bilgili ailesi ziyarete koruyucu aileliğini üstlendikleri Adem ile birlikte katıldı. Rektör Alişarlı, Adem ile yakından ilgilenirken kendisine takdir ve sevgilerini iletti.

Rektör Alişarlı, yeni görevinde başarılar dileyen konuklarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Önceki İçerik19 Mayıs, Necmettin Erbakan ve Katip Çelebi Üniversitelerinden AİBÜ’ye Ziyaret
    Sonraki İçerikAK Parti Bolu İl Teşkilatı’ndan Rektör Alişarlı’ya Tebrik Ziyareti