Mezunlarımız Geleneksel Pilav Gününde Bir Araya Geldi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) mezunları geleneksel pilav gününde bir araya geldiler. Sosyal Tesiste düzenlenen geleneksel güne, çok sayıda mezun öğrencimizin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Çakır, AİBÜ Mezunlar Derneği (İBUMED) Başkanı Nihal Öğten, İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyet üyeleri ile öğretim elemanları katıldı. Ülkemizin çeşitli illerinden gelen ve çoğu iş hayatına atılmış öğrencilerimiz bir kez daha Üniversitemizde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.
    Etkinliğin açılışında konuşan Prof. Dr. Mehmet Bahar, mezunlarımızı Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen İBUMED’e teşekkür etti. Pilav gününün hem AİBÜ’de hem de şehrimizde gelenekselleştiğinin altını çizen Prof. Dr. Bahar, bu geleneği mutlaka yaşatmamız gerektiğini, bunun için mezunlar derneğimize de destek olunmaya devam edileceğini söyledi.
    İBUMED Başkanı Nihal Öğten ise, AİBÜ mezunları olarak dostlukları pekiştirmek için yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, etkinliğe verdiği destekten ötürü Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ve İzzet Baysal Vakfı’na teşekkür etti. Öğten, dernek olarak mezunlara yönelik faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda, Üniversitemiz mezunlarına Gedik Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitim ücretinde yüzde 50 indirim yapılacak. Ayrıca, Fraud Audit Corporation’ın da (FAC) mezunlara yönelik İstanbul’da ücretsiz eğitim verilecek. Mezunlarımız ibumed@ibu.edu.tr adresinden bizlerle irtibata geçebilirler.” dedi.
    Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlara pilav ikram edildi. AİBÜ mezunları daha sonra Gölköy kampüsüne fidan diktiler ve Üniversitemizin kurucusu merhum İzzet Baysal’ın anıt mezarını ziyaret ettiler.

Önceki İçerikAİBÜ’de Türk Halk Müziği Yarışması…
    Sonraki İçerikGerede Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Duyurusu