Merhum Rektörümüz Nihat Bilgen İçin Mevlid-i Şerif Okundu

1998-2002 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (AİBÜ) 2’nci rektörü olarak görev yapan, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Prof. Dr. Nihat Bilgen için Gölköy kampüsündeki Canip Baysal Camisi’nde Cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okundu. Akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı Mevlidin ardından, merhum rektörümüzün yanı sıra üniversitemizin kurucusu İzzet Baysal ile şehitlerimiz için de dualar edildi.

Kuruluşundan sonraki ilk dönemde üniversitenin fiziki yapıları ile akademik ve idari personel kadrolarının geliştirilmesinde büyük emekleri olan Prof. Dr. Nihat Bilgen, aydın ve kibar kişiliğiyle sevilen bir akademisyendi. Bolu’yu ve AİBÜ’yü ne kadar sevdiğini her fırsatta dile getiren Prof. Dr. Nihat Bilgen’e AİBÜ ailesi olarak bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Önceki İçerikMerhum Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Bilgen için Mevlid-i Şerif okunacaktır.
    Sonraki İçerikMinik Yazarlardan Rektör Coşkun’a Değerli Armağan…