Mediko-Sosyal Merkezi / Online Psikolojik Destek Hizmeti Vermeye Başlamıştır.

Mediko-Sosyal Merkezi Psikoloji Birimimiz Öğrencilerimiz ve Personelimize Online Psikolojik Destek Hizmeti Vermeye Başlamıştır.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza bağlı Mediko-Sosyal Merkezi bünyesinde bulunan Psikoloji Birimimiz Covid-19 Pandemi sürecinde, alanında uzman psikologlarımızla öğrencilerimize ve personelimize yönelik Online Psikolojik Destek hizmetine başlamıştır.

Hizmet almak isteyen öğrenci ve personelimizin kurumsal e-posta (ibu.edu.tr uzantılı e-posta adresleri) adresleri ile aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirler. Başvuru sonucunda, ilgili birimimiz tarafından görüşme gün ve saati belirlenerek, başvuru yapılan e-posta adresi üzerinden dönüş sağlanacaktır.

Online görüşmeler “Microsoft Teams Uygulaması” üzerinden görüntülü şekilde gerçekleşecektir.

Bağlantı linki için TIKLAYINIZ

İletişim:
Mediko-Sosyal Merkezi
Psk. Sacide IRGIN
Uzm.Psk. Evgin MİÇOOĞULLARI
(0374) 254 1000 – 2530
baibumediko@ibu.edu.tr

Önceki İçerik10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Eralp Bahçivan’ın Babası’nın Vefatı)