Lületaşı ve Alçıdan Yapılan Heykeller Sergileniyor

Yrd. Doç. Dr. Canan Demir’in Heykel Atölyesi öğrencilerinin lületaşı ve alçı kullanarak hazırladıkları eserler Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Bodrum Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı. Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.
    AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Canan Demir’in öğrencilerinin 2012-2013 eğitim öğretim yılı Sanat Atölye dersinde 1 yıl boyunca hazırladıkları eserler Üniversitemizde sergileniyor. Öğrencilerin, ‘modlaj, negatif ve pozitif kalıp ile yontma’ tekniklerini kullandıkları sergide, alçıdan yapılan 19, lületaşından yapılan 150 heykel yer alıyor. Sergide ayrıca 21 rölyef bulunuyor. AİBÜ’deki Heykel sergisi, 15 Nisan Salı gününe kadar gezilebilir.

Önceki İçerikAİBÜ Satranç Turnuvası
    Sonraki İçerikMedya Okuryazarlığı Önem Kazanıyor