Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan BAİBÜ’lü Akademisyene Ödül

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Emre Can, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Ressam Mihri Müşfik anısına düzenlenen 74. Devlet Resim ve Heykel Yarışması’nda “Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından 1939 yılından bu yana düzenlenen yarışma; Resim, Heykel, Seramik ve Özgünbaskı kategorilerinde yapıldı. Yarışmada dereceye giren eserler için, her kategoride ayrı ayrı 3’er başarı ödülü, para ödülü ve başarı belgesi veriliyor. Yarışmada ayrıca, sergilenmeye değer bulunan eserler belirlendi.

Başarı ödülü alan ve sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan sergi, Haziran ayına kadar Erzurum Resim Heykel Müzesi’nde yer alacak.

Önceki İçerikMillî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2019-MEB-EKYS)
    Sonraki İçerik“Sıfır Atık” Projesine BAİBÜ’den Büyük Katkı