KPSS-2020/1: Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine

Kpss-2020/1: Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemiz kadrolarına yerleştirilen adayların dikkatine

ÖSYM Başkanlığınca 13.08.2020 tarihinde açıklanan KPSS-2020/1: Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarına göre, Üniversitemize yerleştirilen adayların hazırlaması gereken evrak ve örnek dilekçe aşağıya çıkarılmıştır.

Hazırlaması Gereken Atama Evrakı

• Dilekçe
    • Aday Başvuru Formu
    • Aday Özgeçmiş Formu
    • Kpss Yerleştirme Belgesi
    • Kpss Puan Belgesi
    • Diploma (Aslı Ya Da Noter Tasdikli Sureti Ya Da Mezun Olduğu Okuldan “Aslı Gibidir” Yapılmış Sureti.)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Memur Olarak Görev Yapabileceği Gösterir”)
    • Adli Sicil Kaydı
    • Fotoğraf (8 Adet)