KPSS-2019/1 Atanan Adayların Dikkatine

KPSS-2019/1 : BAZI KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ KADRO VE POZİSYONLARINA YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZ KADROLARINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE

ÖSYM Başkanlığınca 28.07.2019 tarihinde açıklanan KPSS-2019/1 : Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre, Üniversitemize Yerleştirilen Adayın hazırlaması gereken evrak ve örnek dilekçe aşağıya çıkarılmıştır.

Hazırlaması Gereken Atama Evrakı

• DİLEKÇE
    • ADAY BAŞVURU FORMU
    • ADAY ÖZGEÇMİŞ FORMU
    • KPSS YERLEŞTİRME BELGESİ
    • KPSS PUAN BELGESİ
    • DİPLOMA (ASLI YA DA NOTER TASDİKLİ SURETİ YA DA MEZUN OLDUĞU OKULDAN “ASLI GİBİDİR” YAPILMIŞ SURETİ.)
    • NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ
    • SAĞLIK KURULU RAPORU (TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANEDEN MEMUR OLARAK GÖREV YAPABİLECEĞİ GÖSTERİR-“VARDİYALI ÇALIŞMASINA ENGEL BİR DURUMU YOKTUR.” İBARELİ)
    • ADLİ SİCİL KAYDI
    • FOTOĞRAF (8 ADET)