KOSGEB Bolu İl Müdürü Usta’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bolu İl Müdürü Abdurrahman Usta, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü görevinden Bolu’ya atanan Abdurrahman Usta, Rektör Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede, üniversitemizin mezun aşamasındaki öğrencilerinin iş planı hazırlayarak KOSGEB desteklerinden faydalanması başta olmak üzere, KOSGEB ile üniversitemiz arasındaki işbirliğinin artırılması konuları görüşüldü.

Görüşmeye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretinden dolayı Abdurrahman Usta’ya teşekkür etti.

Önceki İçerikÜniversitemiz, Irak’ta Düzenlenen Eğitim Fuarına Katıldı
    Sonraki İçerikİİBF Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün İlter’in eşi, Bolu FTRY’dan Emekli Öğr. Gör. Gönül Ruhan İlter vefat etmiştir.