Kişisel Gelişim Zirvesi’ne Büyük İlgi…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Kişisel Gelişim Zirvesi’nde ünlü haber spikeri Gülay Özdem öğrencilerimizle bir araya geldi; kariyer tecrübelerini paylaştı. Programa öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda Akademik Koordinasyon Topluluğu tarafından düzenlenen programa; Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ ve üyeleri, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bolu Milletvekilleri, Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin selamlama konuşması yaptılar. Katıldığı her programda gençlerin emeğinin destekçisi olduğunu belirten Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın olmanın hayatta zorlukları da beraberinde getirdiğini dile getirirken hayatın her alanında güçlü durmanın önemini vurguladı. Programda daha sonra ünlü haber spikeri Gülay Özdem, öğrencilerle bir araya geldi.

Medyada kariyer yapmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde de bulunan ve soruları yanıtlayan Gülay Özdem’e programın sonunda hediye takdimi yapıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Gazetecilik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi

Son Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi