Kariyer Günleri Kapsamında Sertifikalı Eğitim Programları…

Elginkan Vakfı tarafından 4’üncü Kariyer Günleri kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencilerine yönelik sertifikalı eğitim semineri düzenlendi. Eğitim Uzmanı Şükran Namdar’ın İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde ‘Küçülen Dünyada Büyüme’ konusunda verdiği seminere, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Şükran Namdar’a Kariyer Günleri Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Çakır ile Elginkan Vakfı Müdürü Murat Özen tarafından teşekkür plaketi verildi.

Namdar, küçülen dünyada ‘büyük insan’ olabilmek için başarılı olmanın gerektiğini vurgulayarak, “Başarılı olabilmenin elbette olmazsa olmazı eğitim. Ancak bilginin bu kadar kolay paylaşılabildiği bir dünyada eğitim artık pek de belirleyici ve ayırt edici bir meziyet değil. Peki başarı için başka ne gerek? Tabii ki ilk akla gelen farklı olmak. Başarı için ilk adım, sevdiğimiz ve bize uygun olan bir işi yapmak. İşimizi sevmezsek tüm dünya bizi başarılı bulsa bile biz kendimizi başarılı görmeyiz. İkinci adım işinizde uzmanlaşmak, üçüncüsü ise faydalı işler yapmak. Unutmayın; işinize yatırım yapmak size para kazandırır, kendinize yatırım yapmak ise bir servet…” diye konuştu.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Cezmi Göbüt ise Pembe Salon’da ‘Secret CV ile Gücü Hisset’ başlıklı eğlenceli bir eğitim semineri verdi. Öğrencilerin ilgiyle izlediği seminerde Ahmet Cezmi Göbüt, hoş üslubu ve keyifli sohbetiyle öğrencilere kariyer yaşamlarına yön vermelerine yönelik faydalı bilgiler sundu. Seminerin sonunda Ahmet Cezmi Göbüt’e Doç. Dr. İbrahim Çakır tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Önceki İçerikKonferans: Divan Edebiyatıyla Hayata Bakış
    Sonraki İçerikAİBÜ 4. Kariyer Günleri Başarıyla Sona Erdi