Kamuoyu Duyurusu

“Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, 2011/2605 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 10.01.2012 tarih ve 28169 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak kurulmuştur. Teknoloji Fakültesi’nin kuruluş amacına uygun bölümlerin açılması anabilim dallarının kurulması ve öğrenci alımı için Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın belirlediği asgari şartların oluşturulması için gerekli iş ve işlemler devam etmektedir. 2547 sayılı kanun gereği bu süreçlerin yürütülebilmesi için Fakülte Dekanı ve Fakülte Sekreteri’nin istihdam edilmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Zeydan‘ın kadrosu Erciyes Üniversitesinde olup maaşını kadrosunun bulunduğu kurumdan almakta olup tarafımızca ödenmemektedir. Henüz öğrencisi olmadığından Fakülte Sekreteri dışında personel istihdamı yapılmamıştır. Fakülte Sekreteri ise başka bir fakültenin sekreterliği görevini yürütmek üzere görevlendirilmiştir. Teknoloji Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ile aynı binayı kullanmaktadır ve bu nedenle herhangi bir ek maliyeti yoktur.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Önceki İçerikÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikMühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümümüz Öğrenci Almaya Başlıyor