Kampüsün En Güzel Fotoğrafını Çekmek İçin Yarıştılar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Üniversitemizin düzenlediği ilk fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdi. AİBÜ Fotoğraf Topluluğu tarafından ‘Senin Gözünden AİBÜ’ konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. 44 öğrencinin katıldığı ve 8 Mayıs’ta sonuçları açıklanan yarışmada, 6 öğrenci dereceye girmeye hak kazandı.

Yarışmada; Biyoloji Bölümü öğrencisi Mustafa Başaran birinci, Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Furkan Bilaloğlu ikinci, Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ethem Anıl Anlı ise üçüncü oldu. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Nurettin Sevim, Kimya Bölümü öğrencisi Serap Şekeroğlu ile İlahiyat Fakültesi öğrencisi İslam Demirci ise mansiyon ödülüne layık görüldüler.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri, dekanlık makamında düzenlenen törenle, Prof. Dr. Mehmet Bahar, AİBÜ Fotoğraf Topluluğu Danışmanı ve Öğretim Görevlisi İhsan Ayıtkan ile AİBÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Dursun Özcan tarafından verildi. Birinciye 400 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye ise 150 TL ödül verildi. Mansiyon kazanan öğrenciler ise gram altınla ödüllendirildi. Dereceye giren fotoğraflar, Eğitim Fakültesi’nde sergilenecek.

Önceki İçerikEngellilerin Sosyal Refahı Açısından Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kongresi
    Sonraki İçerikBolu Bağışçılar Vakfı Enerji ve Su Tasarrufu Konularında Hibe Programı Hk. Duyuru