İzzet Baysal’ı Bu Kez Gerede’de Anlattılar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İzzet Baysal Felsefesini Anlama ve Yaşatma Topluluğu üyeleri, Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler; Üniversitemizin kurucusu hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal’ın yaşam felsefesini ve hayırseverliğini bir kez daha dile getirdiler.

İzzet Baysal Felsefesini Anlama ve Yaşatma Topluluğu üyeleri, danışmanları Öğretim Görevlisi Sıdıka Kilitçi ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih Yamaner’le birlikte Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Müdür Yardımcısı Ayhan Milli ve Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sekreteri Yunus Cıvdı ile öğretim elemanları ve öğrencileri ziyaret ettiler. Merhum İzzet Baysal’ın yaşam felsefesi ve hayırseverliğinin örneklerle anlatıldığı ziyaret kapsamında, Can Dündar tarafından hazırlanan İzzet Baysal belgeseli de gösterildi.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikÖğretim Elemanı Alım İlanı