İzzet Baysal Vakfı 2020-2021 Öğretim Yılı Burs Sonuçları

İzzet Baysal Vakfı 2020-2021 Öğretim Yılı burs hakkı kazanan öğrenciler aşağıdaki linkte yer almaktadır.

İzzet Baysal Vakfı Burs ilanı 2020 (PDF)

Vakfımızdan 2020-2021 eğitim-öğretim yılında burs kazanan öğrenciler belli oldu. Aşağıdaki listede isimleri bulunan öğrencilerin https://izzetbaysalvakfi.org.tr/ internet sitesinde burslar/başvuru formunun SMS ile gönderilen  şifreyi girerek doldurup, çıktısını alınıp imzaladıktan sonra Bolu’da ikamet edenler Vakfımızın Üniversite irtibat Bürosuna elden, il dışında ikamet edenler ise aşağıdaki evraklar ile birlikte İzzet Baysal Vakfı Üniversite irtibat Bürosu /Gölköy/BOLU adresine kargo ile gönderilmesi.

1. Taahhütnamenin doldurulup imzalanması. https://izzetbaysalvakfi.org.tr/burslar/taahhutname
    2. Öğrenci belgesi. (Öğrenci İşlerinden, Fakülte ve Yüksekokul sekreterliklerinden veya e devlet üzerinden temin edilir.)
    3. 4 adet vesikalık fotoğraf.
    4. Ailenin bir aylık gelirini gösteren belge. (Çalıştığı kurumdan alınacak, emekli olanlar ise maaş aldığı bankadan alabilirler. )
    5. Nüfus cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi.
    6. 2020 YKS sonuç belgesi çıktısı
    7. 5 adet mektup zarfı posta pulları ile birlikte
    8. Vakıfbank şubesinde öğrencinin kendi adına açtırdığı hesap numarası ve hesap numarasının vakfa bildirilmesi. Hesap mutlaka Vakıfbank şubesinde açılmalıdır.
    9. Evraklar en geç 06 Kasım 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Vakfımız Üniversite İrtibat Bürosuna yarım kapak dosya içinde mesai bitimine yukarıdaki Vakfımızın adresine kargo ile gönderilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde burs hakkınızı kaybedersiniz.
    10. Evraklarını İrtibat Bürosuna zamanında ve eksiksiz gönderenler Ekim-Kasım-Aralık aylarına ait bursları Aralık ayının üçüncü haftasında, Ocak-Şubat-Mart aylarına ait bursları Mart ayının ikinci haftasında, Nisan-Mayıs-Haziran aylarına ait bursları Haziran ayının ikinci haftasında, hesaplarına yatırılacaktır.
    11. Yukarıdaki işlemleri yerine getirmeyenler burs hakkını kaybederler. Daha fazla bilgi için 0 374 253 45 70 nolu telefonu arayabilirler.
    12. Bursunuzun devam edebilmesi için öğrenciye yakışmayan hareket ve davranışlarda bulunmamanız, yılsonu not ortalamanız 2.00 ve ikinin üstünde olması ve ikinci yarıyılın başlamasından itibaren (bahar dönemi) 15 gün, Her sene Akademik yılın başlamasından itibaren (güz dönemi) 15 gün içinde öğrenci belgenizi Vakfımıza teslim etmeniz, Başka bir üniversiteye yatay geçiş yapmamanız, KREDİ VE YURTLAR KURUMUNDAN, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN VE YÖK DESTEK BURSU ve DİĞER VAKIFLARDAN KARŞILIKSIZ (geri ödemesiz) burs alanlar, başka vakıf ve kurumdan burs ve maaş alanların bursları kesilir.

NOT: MÜRACAAT YAPMAYAN ÖĞRENCİLER BURS HAKLARINI KAYBEDERLER.

“Başarınızdan dolayı sizi tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Mustafa YAMAN
    İzzet Baysal Vakfı / Vakıf Sekreteri

İzzet baysal vakfı irtibat bürosu iletişim bilgileri:

• Tel: 0374 253 45 70
    • Rektörlük idari birimler binası 125 nolu ofis

Önceki İçerik“2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”
    Sonraki İçerikMudurnu Belediye Başkanvekili Büyükarmutçu’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret