İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü, Mithat Dayıoğlu’na Verildi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 2006 yılından bu yana her yıl İzzet Baysal Şükran Günleri’nde verilen İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne bu yıl, hayırsever Mithat Dayıoğlu layık görüldü.

BTSO’da düzenlenen ödül törenine, Bolu Valisi Aydın Baruş, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, BTSO Başkanı Türker Ateş ile STK temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Türker Ateş, özetle “Bu ödülümüzü, ilimiz için karşılıksız yapılan hayırları ödüllendirmek hem de yeni İzzet Baysal’ları teşvik etmek için veriyoruz. İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü siz değerli büyüklerimizin destekleri ile ilimizin en anlamlı, en özel ödülü haline geldi. Seçici kurulumuzun oy birliği ile 2018 yılı Sosyal Sorumluluk Ödülü’nün sahibi, birçok farklı alanda yaptığı hayır işleri ile ilimizde genç-yaşlı birçok kişinin hayatına bir kenarından dokunmuş olan makine mühendisi iş adamı Sayın Mithat Dayıoğlu’dur” dedi.

Ateş’in konuşmasının ardından ödül sahibi hayırsever iş adamı Mithat Dayıoğlu’nun özgeçmişi okundu.

Ahmet Baysal: “Bu Yıl Ödül Alan Mithat Dayıoğlu’nu Tebrik Ediyorum”

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal ise yaptığı konuşmada, BTSO’ya İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü nedeniyle teşekkür ederek, “BTSO, bizleri sevindirmeye ve mesut etmeye devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odamızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bu yıl ödül alan Mithat Dayıoğlu’nu da tebrik ediyorum. İlçemize güzel hayırlar yapmış ve yapmaya da devam edecektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mithat Dayıoğlu’na ödülü, Bolu Valisi Aydın Baruş ve protokol üyeleri tarafından verildi. Vali Baruş, ödülü takdim ederken yaptığı konuşmada, Dayıoğlu’nu tebrik ederek, “Hayırseverimiz Gerede’ye çok güzel eserler verdi ve vermeye de devam edeceğine eminim. Kendisini tebrik ediyorum. Diğer taraftan Gerede’deki yüksekokulumuzun bir ek bina ihtiyacı var. Bu konuda sadece Mithat Dayıoğlu’nun değil tüm hayırseverlerimizin katkılarını bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Törende son konuşmayı ödül sahibi hayırsever işadamı Mithat Dayıoğlu yaptı. Dayıoğlu, özetle “Bu mutlu günde beni onurlandırdınız, teşrif ettiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Gerede’de elimizden geldiği kadar hayır işlerine ağırlık verdik. Gerede’den kopmadık. Bu sene kısmet olursa bir tarihi yapı var. O projeye başlıyoruz inşallah. Benim ve eşim adına bir kız talebe yurdu yapmayı düşünüyoruz. Valimizin isteğini de sıraya koyduk. Allah ömür verirse onları yapmaya çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikTürk Halk Müziği Konseri
    Sonraki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni