İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü Beypi A.Ş.’nin…

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2006 yılından buyana  verilen İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk ödülü, bu sene Beypi AŞ aldı. Programda ayrıca İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında Bolu il genelinde düzenlenen resim şiir ve kompozisyon  yarışmalarında dereceye girenler ile Bolu’da düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine, Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Bolu TSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Vakfın mütevelli heyeti üyeleri, Kent Konseyi üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Beypi AŞ Genel Müdürü Sait Koca, bu özel ödülü büyük bir gururla aldığını ifade ederek, “Bolu’ya her türlü hizmeti yapma sorumluluğumuzu üzerimizde taşıyoruz. Şu anda 3 bin civarında çalışanımız var. Yeni yatırımlarımız da devam ediyor ve edecek. Bolu’ya yaklaşık 400 milyon TL’lik yatırım taşıyoruz. Bu kapsamda yatırımlarımız bitince çalışan sayımız da iki katına çıkacak. İnşallah hayırlarımız da bundan sonraki yıllarda da devam edecek” şeklinde konuştu.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal da ödülü alan Beypi AŞ’ye ve bu ödülün her yıl verilmesini sağlayan Bolu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödül töreninde ayrıca, şükran günleri kapsamında Bolu il genelindeki ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenler ile Bolu’da düzenlenen Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri de verildi.

Önceki İçerikKonser:”Ezgiler Türküler Bizi Söyler”
    Sonraki İçerikİzzet Baysal Vakfı ve Bolu Protokolü, Üniversitemizin Onurlarına Verdiği Yemeğe Katıldı