İzzet Baysal Gençlik Orkestrası’nın Verdiği Caz Konserine Büyük İlgi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi ve Karesi Belediyesi işbirliği ile caz konseri düzenlendi.

AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Caner Kalender ve Seda Eden Ünlü’nün baş kemancı ve viyola grup şefi olarak sahne aldığı konserde, Genç Müzisyenler Topluluğu bünyesinde bulunan İzzet Baysal Gençlik Orkestrası öğrencilerinin sergilediği performans büyük alkış aldı. Konser, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece ve Balıkesir Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Hakan Okay şefliğinde gerçekleştirildi. Ülkemizin genç kuşak solistleri arasında yer alan Ceren Temel’in eserler seslendirdiği konser, Balıkesirli sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, konseri Nisan ayı içerisinde Samsun Canik Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, Mayıs ayı içerisinde ise Üniversitemiz bünyesinde Bolu’da sunmayı planladıklarını ifade ederek, konserin gerçekleştirilmesine katkı ve destek sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Önceki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi Resim Sergisi
    Sonraki İçerikKöroğlu Yazarlık Mektebi Öğrencileri, Şair ve Yazarlarla Buluştu