İzmir Semih Tınay Anadolu Lisesi Öğrencileri, BAİBÜ’yü Ziyaret Etti

İzmir Semih Tınay Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy yerleşkesini ziyaret ederek, fakülte ve bölümler hakkında bilgi aldı.

Gölköy yerleşkesini 80 öğrenci, 4 öğretmen gözetiminde ziyaret eden İzmir Semih Tınay Anadolu Lisesi öğrencileri, Turizm Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi İsa Bayhan ve Arş.Gör. Büşra Yeşilyurt’tan, fakülte ve bölümler hakkında bilgi edindi. Ardından Eğitim Fakültesi’ne geçen öğrencileri, fakülte ve bölümler hakkında Arş. Gör. Dr. Mustafa Yılmaz bilgilendirdi. Üniversitemizin genel bir tanıtımının yapıldığı ziyaret kapsamında öğrenciler, bölüm ve programların taban-tavan puanları ve kontenjanlar hakkında aydınlatıldı.

Öğrencilere, Türkiye’nin ilk vakıf destekli devlet üniversitesi olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu kıymetli hayırsever İzzet Baysal’ın hayatı ve vizyonu anlatıldı. Merhum İzzet Baysal’ın kurucusu olduğu İzzet Baysal Vakfı’nın Üniversitemiz için yaptığı değerli hizmetler ile Üniversitemizin “Hayırseverler Üniversitesi” özelliği vurgulandı.

Önceki İçerikBilimin Doğası / Konferans
    Sonraki İçerikTemel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin (2.Grup) Uzatılması Hk. Duyuru