ISME’nin İstanbul Konferansı BAİBÜ Başkanlığında Yapılacak

Dünyanın önemli müzik eğitimi etkinliklerinden biri olan Uluslararası Müzik Eğitimi Birliği’nin (International Society for Music Education-ISME) İstanbul Konferansı, uluslararası müzik profesyonellerini bir araya getiriyor.

4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek bu önemli uluslararası konferansın başkanlığını, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Alpagut yapacak.

Konferans, Uluslararası Müzik Eğitimi Birliği (ISME), Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), Türk Dünyası Müzik Eğitimi Birliği ile ISME Türkiye Ulusal Temsilcisi olan Müzik Eğitimcileri Derneği (MÜZED) iş birliğiyle düzenleniyor.

Dünyanın birçok yerinden müzik profesyonellerinin katılacağı konferansta, Grup Sentez de bir konser verecek. Grup, kemanda Prof. Dr. Uğur Alpagut, tamburda Prof. Dr. Hanefi Özbek ve kanunda Doç. Dr. Volkan Gidiş’ten kurulu. Sentez, Geleneksel Türk Musikisi ile Klasik Batı Müziği çalgı tekniklerini birleştiren özgün bir grup olarak konferansa renk katacak.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Öğr. Gör. Ayşegül ÖVDÜR’ün Babasının Vefâtı)
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Çiğdem Akbulut ve Filiz Akbulut’un Babasının Vefâtı)