İŞKUR, İstihdam Programını Seben İzzet Baysal MYO’da Anlattı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen seminerde, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği programı öğrencilerine, Türkiye İş Kurumu’nun İşbaşı Eğitim programı hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, İŞKUR’a kayıtlı firmalarda giderleri devlet tarafından karşılanmak üzere meslek tecrübesi edinebilecekler.

İŞKUR Bolu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları Kubilay Yılmaz ve Alper Kaya tarafından öğrencilerimize, doğru ve etkili CV hazırlama ve iş bulabilme becerilerini geliştirmeye yönelik seminer verildi. Seminer kapsamında öğrencilere İŞKUR’un İşbaşı Eğitim programı hakkında da bilgi verildi. İŞKUR’a kayıtlı firmalarda 1 ila 6 ay arasında çalışacak öğrencilerin maaşları ve GSS primleri devlet tarafından karşılanacak; staj olarak da değerlendirilecek çalışma sonunda mesleki tecrübe edinecek öğrenciler, verimli oldukları takdirde aynı firmada çalışmaya devam edebilecekler.

Önceki İçerikYabancı Öğrenci Sınavı 2015 Sonuçları (AİBÜ YÖS)- Foreign Students Exam Results-12.06.2015
    Sonraki İçerikAİBÜ Futbol Turnuvasında Final:Diş Hekimliği-Fen-Edebiyat