Irak Kültür Ateşesi Doç. Dr. Mustafa Jaber, Rektör Alişarlıyı Ziyaret Etti

Irak Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Doç. Dr. Mustafa Jaber, Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Irak Büyükelçiliği Kültür Ateşesi Mustafa Jaber, Üniversitemizde öğrenim gören Irak uyruklu talebelerin sorunları ve eğitim süreçleri hakkında Rektör Alişarlı ile görüş alışverişinde bulundu.

Doç. Dr. Mustafa Jaber ziyaret kapsamında ayrıca üniversitemizde eğitim gören Iraklı Öğrenciler ile de bir araya geldi ve sorularını cevaplandırdı. Rektör Alişarlı konuğuna nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Doç. Dr. Mustafa Jaber, Bolu’da öğrencilerin barınma imkânlarını yerinde inceledi. Bu kapsamda Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu ile Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurduna ziyaret gerçekleştiren Alişarlı ve Jaber yetkililerden barınma imkanları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hediye takdimleri ile sona erdi.

Önceki İçerik“Hiçbir Stres Hali Hiçbir Zaman İyi Değildir”
    Sonraki İçerikAkimer – Âlim Konferansları