İngilizce Hazırlık Bölümü Devamsızlık Uyarısı

2021-2022 Güz döneminde YDYO İngilizce Hazırlık bölümünde kayıtlı olan öğrencilerden aşağıdaki listede ismi bulunanlar 6 hafta sonunda 120 saat devamsızlık yapmış bulunmaktadırlar. 2021-2022 Akademik yılı için belirlenen 116 saat devamsızlık sınırını aşan bu öğrencilerin durumlarını görüşmek / mazeretlerini sunmak için Bölüm Başkanlığı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde yıl içerisinde başarısız sayılarak sınavlara girme hakkını kaybedeceklerdir.

İletişim adresi: aibuhazirlik@ibu.edu.tr

The students appearing on the attached list have reached 120 hours of absenteeism as of the end of Week 6. Since the absenteeism limit for 2021-2022 Academic Year at SFL Preparatory Department is 116 hours, these students are urgently required to contact the Admin as soon as possible. Otherwise, they will fail the English Prep Program and will be deprived of their right to exams throughout the year.

Contact address: aibuhazirlik@ibu.edu.tr

İndirme Bağlantısı: Devamsız Öğrenci Listesi