İlköğretim Matematik Öğretmenliği’nde Mezuniyet Sevinci…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı’ndan 66 öğrencimiz mezun oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı da katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Alişarlı, 15’inci dönem mezunlarını veren bölümün köklü ve deneyimli bir bölüm olduğuna vurgu yaparak, mezun öğrencilerimizi tebrik etti ve gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Rektör Alişarlı, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı’nı birinci tamamlayan öğrencimiz Tuğçe Eyi ile dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet belgeleri ve teşekkür plaketlerini takdim etti. Mezun öğrencilerimize mezuniyet belgeleri ise, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Yaman, Matematik Eğitimi AD Başkanı Prof. Dr. Soner Durmuş ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Mezuniyet töreni, hazırladıkları eğlenceli etkinlikleri sunan öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Önceki İçerikBolu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikİlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni