İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Grafik Tasarım Sergisi

İletişim Fakültesi öğrencilerimizin Grafik Tasarım dersi kapsamında hazırladıkları çalışmaların yer aldığı sergi, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın katılımıyla açıldı.

Sergi açılışına Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Samettin Gündüz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Selami Özsoy ve Doç. Dr. Hüsamettin Akar, sergi yürütücüsü Öğr. Gör. Bahar Akbulak, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Üç bölümden oluşan sergide birinci guruptaki öğrenciler okudukları kitapları film afişi haline getirdiler, ikinci grup; sosyal sorumluluk projeleri için afiş yaptılar, ikinci grup ise mevcut afişleri olan filmlerin yeniden afiş yorumlanmasında bulundular.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/14h4
    Önceki İçerikBAİBÜ, Yeni Eğitim Döneminde Öğrencilerini İkramlarla Karşıladı