İlahiyat Fakültesi’nde Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genç Hamle Öğrenci topluluğu tarafından Ali Ericek İlahiyat Fakültesi Öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Yarışma finali ve ödül törenine Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, AİBÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu, Diyanet Bolu Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuz Yılmaz, İlahiyat  Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

AİBÜ Ali Ericek İlahiyat Fakültesi öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim’in güzel okuma yarışmasına katılan beş erkek öğrenci final etabında Kuran- Kerim okudu. İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan jüri değerlendirmesi ardından ödül törenine geçildi. Kız öğrenci yarışması etabında Saliha Turan birinci, Yasemin Keskin ikinci, Hazal Akdoğan üçüncü olmaya hak kazandı. Erkek öğrencilerden Zekeriya Gürgen birinci, Gürhan Gök ikinci, Bünyamin İsmail Ertaş üçüncü olarak altın ve tablet ödüllerini almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, törene katılan protokol tarafından takdim edildi. Törende İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Hüseyin Özer’in ney taksimi beğeni topladı.

Önceki İçerikBeden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikAİBÜ, Türk-Afrika Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarına Katıldı