İlahiyat Fakültesi Uygulama Camiinde Cuma Vaazını, Asım Safitürk Verdi

Şehid Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, bugün Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İlahiyat Fakültesi Uygulama Camiinde Cuma vaazı verdi.

2011-2013 yılları arasında Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan ve Mardin Derik kaymakamlığı görevinde iken 2016 yılında makam odasında yapılan hain bir saldırı ile şehit olan Muhammed Fatih Safitürk’ün muhterem babaları Asım Safitürk, Bolu ziyareti kapsamında BAİBÜ Ali Ericek İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii’nde Cuma sohbeti verdi.

İl Müftüsü Orhan Genç’in kıldırdığı Cuma namazı sonrası Asım Safitürk, Bolu Valisi Aydın Baruş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Kıbrıscık Kaymakamı Mustafa Köleoğlu ile birlikte cemaatle selamlaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki İçerikBAİBÜ, Tohum ve Gıda Güvenliğini Artıracak Yenilikçi Projesini Tanıttı
    Sonraki İçerikBaşsağlığı ve Kınama Mesajı