İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olan öğrenciler, 25 Mayıs-4 Haziran 2016 tarihleri arasında Kongre Merkezi Bordo salon ile İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi salonda 1. ve 2. öğretimler için ayrı ayrı düzenlenen törenlerde, mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar. Mezuniyet törenlerine, öğrenciler, aileleri ve akademisyenlerin yanı sıra Maliye Bölümü mezuniyet törenine, Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu ile Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tarık Vural; İktisat Bölümü mezuniyet törenine ise, Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyit Köse katıldılar.

Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu, ilk mezunlarını veren Maliye Bölümü mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ilk mezuniyet törenlerinde aralarında olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek, “4 yıl önce başlayan eğitim serüveniniz, öğretim üyelerimizin büyük özverileri, sizlerin ise çok büyük gayretleri ve yoğun emekleri sayesinde mutlu bir sonla bitiyor. Hepinizi kutluyor, bundan sonraki hayatlarınızda başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin, üniversitemizi, adını büyük hayırsever İzzet Baysal’dan alan kendi yuvalarını hiçbir zaman unutmamalarını, bağlarını koparmamalarını ve her zaman burada bir evleri olduğunu bilmelerini istiyorum.” diye konuştu.

Konuşmasında ailelere de seslenen Bekiroğlu, “Öğrencilerimizin bugün mezun olmasında kuşkusuz en büyük pay size aittir. Yılmadan, bıkmadan, usanmadan, büyük zorluklar çekerek onların bu noktaya gelmesinde büyük emekler sarf ettiniz. Dolayısıyla bugün onların heyecanlarına ortak oluyorsunuz. Kendinizle ve onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Bu bakımdan sizleri de kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin hazırladıkları eğlenceli etkinlikler, mini konserler ve halk oyunları gösterilerinin yer aldığı mezuniyet törenleri, keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.

Önceki İçerikÖğrenci Toplulukları Hk. Duyuru
    Sonraki İçerik3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı Kapsamında, AİBÜ’de 3 Sergi Açıldı