İİBF Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün İlter’in eşi, Bolu FTRY’dan Emekli Öğr. Gör. Gönül Ruhan İlter vefat etmiştir.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün İlter’in eşi, Abant Izzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu kurucusu Emekli Öğr. Gör. Gönül Ruhan İlter’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumenin cenazesi bugün (08.07.2019) ikindi namazına müteakip Ankara Yenimahalle Karşıyaka Camii’de kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları ve fakültemiz çalışanlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Önceki İçerikKOSGEB Bolu İl Müdürü Usta’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret