İBUZEM, Uluslararası ICITS 2015 Sempozyumu’na Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuh Yavuzalp ile Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Melih Derya Gürer, Anadolu Üniversitesi tarafından 20-22 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen Uluslararası ICITS 2015 Sempozyumu’na (9th International Computer &Instructional Technologes Symposium) katıldı.

Sempozyum kapsamında AİBÜ’de uzaktan eğitim yoluyla ders veren öğretim elemanlarının görüşlerinin değerlendirildiği akademik çalışma bildiri olarak sunuldu; ‘Türkiye’de Uzaktan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri’ konulu panelde ülkemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi edinildi ve görüş alış verişinde bulunuldu.

Önceki İçerikKültür ve Kongre Merkezi Etkinlikleri
    Sonraki İçerikEstetik Diş Hekimliği’ndeki Yenilikler Ele Alındı