İBUMED Başkanı Öğten ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunları Derneği (İBUMED) Başkanı Nihal Öğten ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cevher Altuğ ile yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

2022-2023 Akademik Yılı’nın başlamasıyla yeni yönetim ve denetim kurullarını belirleyen İBUMED’in Başkan Nihal Öğten, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cevher Altuğ, Sayman Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım, Genel Sekreter Cem Kösemeci ve Üyeler Doç. Dr. Kerim Sözbir, Doç. Dr. Nuriye Özengin ve İlkay Bağatır’dan oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri, Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, yeni eğitim-öğretim döneminin tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederek, İBUMED üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/m5cf
    Önceki İçerikMüstafi Tümamiral Cihat Yaycı’dan BAİBÜ’de “Mavi Vatan” Konferansı