İBUMED, AİBÜ Mezunu Başarılı İsimleri Öğrencilerle Buluşturdu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ)  22-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Kariyer Günleri Etkinliklerinde, AİBÜ Mezunu başarılı isimler öğrencilerle buluştu ve öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunlar Derneği (İBUMED) tarafından organize edilen Mezunlar Paneline, Hayat Holding Uluslararası Tedarik Zinciri Yöneticisi Emine Kotan Ataman, Yapı Kredi Bankası’nda Yönetmen olarak görev yapan Cihan Akbıyık ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Oğuz Aslım katıldı.  Panelistler, kariyer hikayelerinden çarpıcı örnekler verdikleri konuşmalarında öğrencilere öncelikle üstlendikleri sorumlulukları öncelikle aşkla yerine getirmeleri tavsiyesinde bulundular. Panel sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren başarılı AİBÜ Mezunlarına, İBUMED Başkanı Nihal Öğten tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Önceki İçerikErasmus Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
    Sonraki İçerikResim-İş Eğitimi Bölümü Öğrencilerinin Eserleri Sergileniyor…