Hemşirelikte Kariyer Sempozyumu’nun 4’üncüsü Düzenlendi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Sağlık Yüksekokulu tarafından Hemşirelikte Kariyer Sempozyumu düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Konferans Salonu’nda bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen sempozyumunun açılış konuşmasını Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arzu İlçe yaptı.

Doç. Dr. İlçe, “Kariyer planı dediğimiz, istediğiniz hedefe ulaşmanızı sağlayacak bir yol haritası aslında. Bu yol haritanızı oluşturmakta da üniversitelere büyük görev düşüyor. Yol bitmeden önce, bu yol haritasını oluşturmak gerekiyor.” dedi.

Kariyer eğitiminin 1’inci sınıftan itibaren verilmesi gerektiğini vurgulayan Doç. Dr. İlçe, özetle “Ülkemiz için yapacağımız en önemli görev, işimize titizlikle sahip çıkmak. Böylelikle ülkemizin gelişimine katkı sağlayabiliriz. Bizler, makinelerle uğraşmıyoruz, doğrudan insana hizmet ediyoruz. Mesleğimizin de çok geniş bir çalışma yelpazesi var. Nerede daha çok mutlu olacaksanız, nerede çevrenize daha faydalı olacağınızı düşünüyorsanız kariyerinizi o doğrultuda planlamanızı isterim.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Nazmiye Kocaman, Medipol Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Nuran Aydın, AİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu’ndan Dr. Öğr. Üyesi Filiz Ünal Toprak, Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nden Uzm. Hemş. Meltem Altay ve Bursa Acıbadem Hastanesi’nden Uzm. Hemş. Özlem Oktay sunum yaptılar.

Önceki İçerikKlinik Araştırmalar Etik Kuruluna Yapılacak Başvurular Hakkında Duyuru
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı