Hayata Pozitif Bakmak Konferansı Düzenlendi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba Sarı, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun düzenlediği konferansta öğrencilere, hayata nasıl pozitif bakabilecekleri konusunda önerilerde bulundu.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş’ın açılış konuşmasının ardından Doç. Dr. Tuğba Sarı, “Hayata Pozitif Bakmak ve Mutluluk” konulu konferans verdi.

Latince “Positum” kelimesinden gelen pozitif sözcüğünün “var olan, gerçek olan” anlamlarına geldiğini ifade eden Doç. Dr. Sarı, hayata pozitif bakabilmenin, güzellikleri ve zorlukları bir arada görmekle mümkün olduğunu vurguladı.

Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Önceki İçerikRektör Alişarlı, İİBF’nin Akademik Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı
    Sonraki İçerikProf. Dr. Mustafa Alişarlı’nın Dünya Kadınlar Günü Mesajı