Hayallere Dokun Projesi Öğrencileri Hayata Kazandırıyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü; Yunus Emre Ortaokulu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi iş birliğiyle bir projeyi hayata geçiriyor. ‘Hayallere Dokun’ projesi kapsamında Yunus Emre Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencilerine sanat ve spor alanlarında eğitim veriliyor. Öğrencilerin, sanat ve sporla ilgilenerek enerjilerini faydalı ve eğitici alanlara harcamaları hedefleniyor.

Hayallere Dokun projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin düzenlediği kick boks, ebru, badminton, voleybol, halk oyunları, resim, maket uçak yapımı gibi etkinliklere katılan öğrenciler böylece, hayata yeni bakış açıları katmayı ve geleceklerini planlamayı da öğreniyorlar. Projenin önümüzdeki yıllarda ilimizdeki bütün okullarda uygulanması amaçlanıyor.

Önceki İçerikAİBÜ Öğrencilerine ÇED Semineri Verildi
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Başsağlığı Mesajı