“Hayal Edin Gerçekleştirelim” Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması

Kredi Kayıt Bürosu, gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve bu alanlarda harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” Sosyal Sorumluluk Proje Fikir Yarışması düzenliyor.

Sosyal Sorumluluk Yarışmasında öğrencilerin Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat, Toplumsal konulardaki proje fikirleri yarışıyor. Öğrencilerin, hem bireysel hem de grup olarak katılabilecekleri yarışmada 10.000 TL para ödülü ya da Yurtdışı Eğitim Ödülü veriliyor.

Sosyal sorumluluk projelerini paylaşmak ve gerçeğe dönüştürmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm üniversite öğrencileri yarışmaya katılabilir.

Yarışma Başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgi için: http://www.hayaledingerceklestirelim.com/

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerik5.Ulusal Verimlilik Kongresi