Hakim ve Savcılarımız Sertifikalarını Aldı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜYAM) ile Bolu Adliyesi iş birliğinde, düzelenen Genel İngilizce eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Bolu Adliyesinde düzenlenen törene; Bolu Başsavcısı Ali KELEŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM, SÜYAM Müdürü Doç. Dr. Hanifi ÜZÜM, Proje Eğitim Koordinatörü SÜYAM Öğr. Gör. Sezin ÇATANA KULELİ, eğitmen Öğr. Gör. Selma DALBASTI ve kursa devam eden hakim ve savcılar katıldı.

Görevine yeni atanan Başsavcımıza hayırlı olsun dilekleri ile başlayan görüşme işbirliklerinin devam etmesi temennileri sürdü. Ardıdan kursiyerlere Başsavcı Ali KELEŞ ve Prof. Dr. Aydın HİM tarafından belgeleri takdim edildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi adına Prof. Dr. Aydın HİM misafirperverliklerinden dolayı Başsavcı Ali KELEŞ ve adliye personeline teşekkürlerini ileterek yeni işbirlikleri için adımlar atılması temennisinde bulundu.

Önceki İçerikİlim Yayma Vakfı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Timur GÖREN’nin Annesinin Vefatı)