Güney Karolina Üniversitesi’nden Dr. Karvar, BAİBÜ’de Misafir Öğretim Üyesi Olarak Çalışmalar Yapıyor

Yaklaşık 20 yıldır ABD’de gastroenteroloji alanında bilimsel ve klinik alanda çalışmalar yapan Güney Karolina Üniversitesi (University of South Carolina) Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Serhan Karvar, endoskopik işlemlerdeki bilgi ve tecrübesini artırmak için, Üniversitemiz Gastroenteroloji departmanında gözlemci misafir öğretim üyesi olarak çalışmalar yürütüyor.

Türkiye’nin önde gelen gastroenteroloji ünitelerinden biri olan ve bölgemizde ileri tanı ve tedavi metotlarının uygulandığı büyük bir merkez konumunda bulunan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Tıp Fakültesi Gastroenteroloji departmanında, gastroenteroloji ve hepatoloji alanında klinik araştırma ve eğitim faaliyetleri de dikkati çekiyor. Departmanda, temel ve ileri endoskopi uygulama ve gelişimine katkı sunuluyor. Rutin tanısal ve girişimsel endoskopik işlemlerin yanı sıra, Endoskopik Ultrason (EUS) ve Endoskopi Retrograd Kolanjio Pankreatografi (ERCP) gibi ileri endoskopik işlemler başarıyla yapılıyor.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Gastroenteroloji departmanına misafir öğretim üyesi olarak gelen Dr. Serhan Karvar,  endoskopik işlemlerdeki bilgi ve tecrübelerini artırmak amacıyla, 28 Haziran-3 Eylül 2021 tarihleri arasında, Gastroenteroloji ünitesinde gözlemci olarak çalışmalarını yürütüyor.

Önceki İçerikMeteoroloji İl Müdürü Yılmaz ile KOSGEB İl Müdürü Usta’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikÖzlediğimiz Günlere Dönmek İçin Hep Birlikte Aşıya