Gorazde Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Efe’den, Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bosna Hersek Uluslararası Gorazde Üniversitesi ve Ekol Grup Şirketleri, CEOTEKMER Teknoloji Geliştirme Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Naci Efe, girişimcilik ve inovasyon projelerine ilişkin istişarelerde bulunmak üzere Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Görüşmede, Uluslararası Gorazde Üniversitesi ve CEOTEKMER Teknoloji Geliştirme Merkezi A.Ş. ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) arasındaki iş birliğini geliştirmek amacıyla, bu kapsamdaki girişimcilik ve inovasyon projeleri ile bu projelerin hayata geçirilmesi için yapılması gerekenler değerlendirildi. İki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmek için Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile iş birliği içinde çalışmak istediklerini kaydeden Doç. Dr. Efe, vizyoner yaklaşımı ve misafirperverliği için Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti.

Rektör Alişarlı ise, tarihten gelen ortak manevi değerlere ve kültürel mirasa sahip olduğumuz Bosna Hersek ile ilişkilerimizin, üniversiteler arasındaki ulusal ve uluslararası düzeydeki projelerle daha da gelişeceğine inandığını vurguladı. Üniversite-sanayi iş birliğinin güzel bir örneği olan Gerede Meslek Yüksekokulu’ndaki deri eşya, ayakkabı tasarım ve üretim merkezinin, yerli ve milli üretime ve istihdama sağladığı katkıları, sektördeki önemi ve performansı hakkında Doç. Dr. Efe’ye bilgi verdi.

Önceki İçerikBolu Müftüsü Orhan Genç’ten Rektör Alişarlı’ya Veda Ziyareti
    Sonraki İçerikTürk Sağlık-Sen’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret