BAİBÜ Gökyüzü Bilim Şenliği

17-19 Ağustos 2021

Ayrıntılı bilgi ve Davetli konuşmacılar (PDF)

16-19 Ağustos 2021 tarihinde Bolu’da ilk kez gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin amacı gözlem yoluyla katılımcıların doğal süreçler hakkında bilgi ve görgülerinin artırılmasıdır. Çoğunluğu üniversite öğrencisi olan katılımcılar teorik bilgilerini pratik ile pekiştirebileceklerdir.

Etkinlik açılış konuşmaları aşağıda bağlantısı verilen youtube kanalı üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecektir. Katılımcılar BAİBÜ Gölköy Yerleşkesi Kültür Kongre Merkezi’nde fiziki katılım sağlayabilecektir.

Eğitmen ve rehberler dahil tüm katılımcıların etkinlik öncesinde COVID19 aşısı yaptırmış olması ve /veya 14-16 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılmış negatif PCR test sonucu ibraz etmesi gerekmektedir.

Youtube Bağlantı Adresi:

Önceki İçerikAşılamayan Epistemoloji: Post Modern Çağda Evrensel İnsan/Kadın Haklarını Savunmak / Söyleşi
    Sonraki İçerik17 Ağustos Depremi Yıl Dönümü Mesajı