“GİV Girişimcilik Ödülleri” Başvuruları Başladı

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde KOSGEB, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası destekleri ile düzenlenen TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2011 yılından itibaren İstanbul’da verilmeye başlayan “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ“nin 8’incisini “TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ” programıyla birlikte Konya’da gerçekleştirilecektir.

Ödül kategorilerini zenginleştirerek, çerçevesi genişletilen “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” tüm ekosistemde büyük bir heyecan uyandırmak ve kamuoyunun ilgisine mazhar olmaktadır. 8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ bu yıl 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak.

BAŞVURU ve AYRINTILI BİLGİ İÇİN;

Ödül Kategorileri:
    • GİV Özel Ödülü
    • Proje-Fikir Ödülleri (para ödülü)
    • Kurumsal Girişimcilik Ödülü
    • Yeni Girişimcilik Ödülü
    • Üniversite Girişimcilik Kulup Ödülü
    • Kamu Yöneticisi Ödülü
    • Akademisyen Ödülü
    • E-Ticaret Girişim Ödülü
    • Basın/Yayın/Medya Ödülü
    Proje Fikir Ödülleri
    • Birincilik Ödülü 50.000TL