Geredeli Karikatür Sanatçısı Bilge, AİBÜ Gerede MYO’nun Konuğu Oldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu, Geredeli Karikatür Sanatçısı Mehmet Saim Bilge’yi ağırladı. Öğrencilerle karikatür sanatı hakkında sohbet eden Bilge’yi, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı ve Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale ile Gerede protokolü ve öğretim üyeleri de ilgiyle dinledi.

Karikatür sanatına ilgi duyan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Bilge, iyi bir karikatüristin en önemli özelliğinin iyi bir okuyucu olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Karikatürleri; yurt içinde ve dışında sergilenen, pek çok dergi ve gazetede yayınlanan Bilge,  karikatür çalışmasının Alman ders kitabında yayınlanma sürecini de anlattı. Söyleşinin sonunda Mehmet Saim Bilge’ye Mustafa Allar ve Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale tarafından teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Önceki İçerikAİBÜ’de Çok Sesli Koro Konseri…
    Sonraki İçerikMudurnu’nun Yöresel Lezzetlerine Yenilerini Eklediler