Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Kariyer Konferansı Düzenlendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından “Gençlerin Kariyer Gelişiminde Yönetim ve Organizasyonun Önemi” konulu konferans düzenlendi. Konferansı Milli Savunma Bakanlığı eski Müsteşarı ve Merkez Valisi Ali Fidan verdi.

Konferansa, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Garnizon Komutanı Personel Teğmen Okan Aksakal, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş, öğrencilerin kendilerini geliştirmek için okulda öğrendikleriyle yetinmemelerini, özellikle kariyer gelişimi ile ilgili panel ve konferans gibi etkinliklerin, gençlerin kişisel gelişimleri açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Prof. Dr. Altıntaş, başta Ali Fidan olmak üzere protokol üyelerine ve öğrencilere teşekkür etti.

“Gençlerin Kariyer Gelişiminde Yönetim ve Organizasyonun Önemi” konusunda konferans veren Merkez Valisi Ali Fidan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin gençlere büyük imkânlar sunan sayılı üniversitelerden biri olduğunu vurgulayarak, “Burada kendinizi mümkün olduğunca geliştirin. Her konuda hocalarınızla sürekli iletişim halinde olarak, kariyer gelişiminiz için güçlü temeller atmaya çalışın’ dedi.

Gençlere kendi kariyer yaşamından örnekler sunan Fidan, “Görev yaptığım her bölgede sürekli gezerek, halkla iç içe oldum ve halkımızla birebir konuştukça, şikâyetlerini dinleyip çözüm yolları buldukça görevime olan bağlılığım daha da arttı.” diye konuştu.

Hızla değişen ve gelişen dünyada teknolojik gelişmeleri takip etmenin ve çağı yakalamanın önemine de vurgu yapan Fidan, başta Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş olmak üzere konferansın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Konferansın sonunda Ali Fidan’a Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Önceki İçerik2018-2019 Akademik Yılı İlk Dersi – Video
    Sonraki İçerik“Anneler Üniversitede” Projesinde Annelere Pasta Süslemeciliği Eğitimi Verildi