Gerede MYO, Modacı Ayşe Koçak’ı Ağırladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu tarafından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Ayşe Koçak ile moda üzerine bir söyleşi düzenlendi.

Koçak’ın kariyer yolculuğunu öğrencilerle paylaştığı söyleşisini, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, ilçe protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler izledi.

Moda sektörü hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Koçak daha sonra, Moda Tasarımı Programı öğrencisi Sena Salman’ın tasarladığı elbise üzerinde yaptığı küçük dokunuşlarla, nasıl farklı tasarımlar yaratılabileceğini gösterdi. Söyleşinin sonunda Ayşe Koçak’a Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale tarafından teşekkür plaketi verildi.

Önceki İçerik“Bebeklerde, Down Sendromu Teşhisi Konulduğu An, Eğitime Başlanmalı.”
    Sonraki İçerikKonferans: Milli Mücadele ve Kazım Karabekir