Gerede Meslek Yüksekokulu Öğretmenler Günü Etkinliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu, akademik ve idari personeller ve ailelerinin katıldığı ‘Öğretmenler Günü’ etkinliği gerçekleştirildi.

Programa; Rektör Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın HİM ve Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun KAYA, idari ve akademik personel ve aileleri katıldı.

Programda konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, öğretmenlerimizin anne ve babamız kadar değer verdiğimiz saygıdeğer ve özel insanlar olduklarına vurgu yaptığı konuşmasında; “Ülkemizi gelişmiş milletler seviyesine çıkarmak gayesiyle, genç nesillerimizi geleceğe hazırlayan saygıdeğer akademisyenlerimiz ve öğretmenlerimiz, gönülleri sevgi ve şefkat dolu duygularla, vazifelerini fedakârca icra eden, anne ve babamız kadar değer verdiğimiz özel insanlar. Geleceğimizin mimarı, kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden kutluyorum. Değerli öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR, 24 Kasım Öğretmenler Gününü içten ve samimi bir şekilde kutladığı konuşmasının ardından, akademisyenlere hediyeler takdim etti.

Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun KAYA; “Öğretmenler günü vesilesiyle mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Davetimizi kırmayıp bizlerle birlikte vakit geçiren, taleplerimizi dinleyen başta Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Saygıdeğer Belediye Başkanımız Mustafa Allar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him Hocalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımlarımız Öğr. Gör Zeynep Tuba Nursoy, Öğr. Gör. Kemal Kılıç ve organizasyonda emeği geçen Öğr. Gör. Yüksel Dilekçi Hocalarıma teşekkür ederim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Gerede Meslek Yüksekokulu’na desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mustafa ALLAR’a teşekkür belgesi ve okulumuz atölyelerinde yapılan ürünlerden hediyeler takdim etti.

Program, projeleri ile Gerede Meslek Yüksekokulu’na yaptığı katkılardan dolayı Öğr. Gör. Recep SOLUK’a, Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla tamamlayan Öğr. Gör Nuri SEZER’e teşekkür belgesi ve programa katılım sağlayan misafirlere çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Önceki İçerikYeniden Refah Partisi Bolu Yönetiminden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Açık Kapı Halk Gününde Boluluları Misafir Etmeye Devam Ediyor