Geliri Darüşşafaka Cemiyetine Bağışlanacak Kitap Kampanyası

Geliri Darüşşafaka Cemiyetine bağışlanacak olan ‘Piyanoda Anadolu Renkleri’ kitabının satışları Eğitim Fakültesinde başladı.

‘Piyanoda Anadolu Renkleri’ kitabı, Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaparken, 2012 yılında kaybettiğimiz Prof. Selahattin Görsev tarafından kaleme alınmıştı. Kitabın satışından sağlanacak gelir Darüşşafaka Cemiyetine bağışlanacak.

Kitabın temini, Prof. Selahattin Görsev’in oğlu ve aynı zamanda Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Alper Görsev ile irtibata geçilerek sağlanacak.

İrtibat:
    Cep Tel: 0532 674 23 64
    E Posta: alpergorsev@gmail.com
    Adres: BAİBÜ Eğitim Fakültesi Zemin Kat No: 26 Gölköy Kampüsü

Önceki İçerikÖğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları
    Sonraki İçerikTÜBİTAK-İran Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanlığı (MSRT) İkili İşbirliği Çağrısı Açıldı