Geleceğin Öğretmenlerinden Anlamlı Etkinlik…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ilkokul öğrencileriyle birlikte fidan diktiler.

Sınıf Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencileri, Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Azize Aktaş Yasa’nın yaptığı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Geleceğin Öğretmenleri Öğrencileriyle Buluşuyor” başlığı altında gerçekleştirdikleri etkinlikte, İnkılap İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldiler.

Geleceğin öğretmenleri; ağacı, ormanı ve doğayı sevmenin ve korumanın önemini anlattıkları minik öğrencilerle birlikte fidan diktiler. Etkinlikte, minik öğrencilerin, ağacın ve ormanın insana ve doğaya kattığı iyilik ve güzellikleri fark etmelerinin sağlanması amaçlandı.

Önceki İçerikBAİBÜ’de TÜBİTAK 1512 BİGG Programı Eğitimi Başladı
    Sonraki İçerikOrman Genel Müdürlüğü, 180. Kuruluş Yılını BAİBÜ’de Bahar Konseriyle Kutladı