FSMVÜ Öğrenci Konseyi, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi ile iş birliğini güçlendirmek ve kardeşlik bağları kurmak amacıyla Üniversitemize gelen Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve üyeleri, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret ettiler.

FSMVÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammed Yavuz Gültepe ile Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Sucaklı, Büşra Oruç, Yunus Emre Uçak ve Muhammed Ümid Ateş, AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı ve diğer üyeler ile birlikte Göynük’teki Akşemseddin türbesini ziyaret ettiler; 29 Mayıs’taki fetih kutlamaları için görüş alışverişinde bulundular. İki üniversitenin öğrenci konseyi başkanları, “Bizler birbirimizi kardeş kıldık. Bu sebeple Aksemseddin Hazretlerinin diyarı ile Fatih Sultan Mehmet Han’ın  diyarı olan iki ayrı şehrin müstesna üniversitelerinin bir ve beraber olması istenen bir tablodur. Karşılıklı birçok güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştular.

Ardından Üniversitemize gelen konsey üyeleri, AİBÜ Öğrenci Konseyi ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ile Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Önceki İçerikÖğrenci Kültürel Gelişim Programında Bu Hafta
    Sonraki İçerikBaharda Nağmeler…