Fehmi Küpçü, Gerede MYO’yu Ziyaret Etti

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Küpçü’ye; Gerede MYO Müdür Yardımcısı Ayhan Milli, Yüksekokul Sekreteri Seyit Oral ve Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sekreteri Yunus Cıvdı ile Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Başkan Yardımcısı İsmail Çetin de eşlik ettiler.

Ziyaret kapsamında akademik-idari personel ve öğrencilerle sohbet eden Küpçü, gençlere her zaman önem verdiklerini belirterek, “Gençlerimiz için Gerede’ye Gençlik Merkezi yaptık. Böylece gençlerimizi spora daha çok yönlendirerek ilçemizden ülkemizi temsil edecek nesillerin çıkması gayreti içindeyiz. Tüm gayretimizle ülkemize, Gerede’mize hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Üniversitemizin ve meslek yüksekokulumuzun da gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Öğrencilerimizin uygulamalı derslerinde el emeği göz nuruyla hazırladıkları ürünleri inceleyen Küpçü, ardından Ayakkabı Müzesi’ni de gezerek Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Bölümü öğrencilerinin hazırladığı 222 numaralı dev ayakkabının yapılışı hakkında bilgi aldı. Gerede MYO’nun şeref defterini de imzalayan Küpçü’ye ziyareti sonunda çeşitli hediyeler verildi.

Önceki İçerikSerdar Tuncer, AİBÜ’de ‘En Sevgiliyi Anma Programı’na Katıldı
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı