Fatih Metin ve Mustafa Alişarlı, Hukuk Fakültesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile birlikte, yapımı devam eden Hukuk Fakültesi binalarının inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ziyarette Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Rektör Mustafa Alişarlı, inşaat hakkında inşaat müteahhitlerinden Fırat Çıngı’dan bilgi aldılar. Metin ve Alişarlı, 2022 yılında bitmesi planlanan inşaatın incelemeleri sonunda, Çıngı ve inşaat işçilerine çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Geçen yıl temeli atılan ve 2022 yılında bitirilmesi hedeflenen Hukuk Fakültesi inşaatı, İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılıyor.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Seyfi Top’un vefatı)
    Sonraki İçerikUzaktan Eğitimde Kalite Güvencesi Çalıştayı Programı